Informatie

Voor alle professionele opnames bij feesten, jubilee, uitvaarten en huldigingen bent u bij Frank uit Hank aan het juiste adres!

Met mijn professionele camera’s, een op statief en de andere mobiel, registreer ik alles in HD en breedbeeld, waarvoor je niet extra betaalt. Ik werk opvallend onopvallend, en mijn camera’s zijn lichtgevoelig zodat er geen extra lampen gebruikt moeten worden en de sfeer van het moment perfect wordt vastgelegd.Privacy staat bij mij hoog in het vaandel zodat er op mijn site geen foto’s staan die een ander kan bewerken en/of versleutelen. Ik wil je uitnodigen bij mij thuis, om m’n werk te vertonen waarbij je nog op- of aanmerkingen kunt opgeven die ik in jullie reportage zal meenemen.
Bij alle reportages werk ik met meerdere camera’s wat een beter eind product oplevert dit gaat vanaf ’s morgens tot einde feest voor een vaste lage prijs van EUR 895,- daarvoor krijg je dan een gemonteerde versie
Verder is alles bespreekbaar waarvoor we van te voren een prijsafspraak kunnen maken. Ook kan -als je dit wil- je eigen muziek onder de reportage gemonteerd worden.

Kies voor de man die ook een reportage kan maken en ga voor FRANK UIT HANK!